Urządzenia chłodnicze

W każdej profesjonalnej kuchni niezbędne są sprzęty zapewniające odpowiednio niską temperaturę przechowywania. W naszej ofercie znajdą Państwo urządzenia chłodnicze dla gastronomii, przeznaczone do przechowywania półproduktów wymagających obniżonych temperatur, jak również do atrakcyjnej ekspozycji gotowych dań oraz przystawek podawanych na zimno. Proponowane przez nas wyposażenie zapleczy kuchennych oraz sal sprzedażowych w różnego typu lokalach gastronomicznych, pozwala efektywnie przechowywać świeże warzywa i owoce, jak również produkty mleczne, mięso i ryby.


Świeżość na dłużej

Oferowane przez nas urządzenia chłodnicze to zarówno bardzo pojemne szafy i witryny, jak również lady sałatkowe, dzięki którym przechowywane w nich półprodukty oraz gotowe dania i przystawki dłużej zachowują świeżość oraz doskonały wygląd i smak. Wśród naszych propozycji znajdą Państwo również bardzo wydajne schładzarki szokowe, które umożliwiają szybkie schładzanie oraz zamrażanie przygotowanych wcześniej potraw. Dzięki naszym gastronomicznym urządzeniom chłodniczym Państwa lokal będzie znany ze świeżości stosowanych półproduktów oraz wyśmienitego smaku przystawek na zimno.